Bij ons kunt u terecht voor lasertherapie, acnetherapie en camouflagetherapie. Ook het verwijderen van tatoeages, microneedling, carbon laser en verschillende facial treatments bieden wij aan. De behandelingen worden allemaal op maat uitgevoerd na een uitgebreide intake gesprek en huidanalyse. Wij zijn aangesloten bij de NVH en KP. Vergoeding vanuit de aanvullende pakket via de zorgverzekering is mogelijk

Een kuurverband bestaat uit 6 of 8 behandelingen. Afhankelijk van de te behandelen gebied en hoeveelheid haargroei. U krijgt bij deze kuur altijd de eerste behandeling GRATIS.
Samenstellen van combinatie pakketten mogelijk met 10% korting op de pakket.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Omdat de haren in verschillende fases groeien, zijn er gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. Een vervolgbehandeling is mogelijk na 6 tot 8 weken. Het aantal benodigde behandelingen is onder andere afhankelijk van de haar – en huidskleur en de locatie waar de haren zich bevinden. De haren dienen ten alle tijden 24 uur voor de behandeling geschoren te zijn.

LET OP! Het gehele behandeltraject de haren niet harsen, waxen en/of epileren. Scheren is toegestaan.

*Bij een juiste indicatie vergoeding mogelijk vanuit het aanvullende pakket. Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Consult & Huidanalyse (30 min) – prijs 25,-

Consult, huidanalyse, behandelplan en productadvies.

Vitamine C Boost Peeling (60 min) – prijs 99,-

Deze behandeling zal u een resultaat geven waarvan u versteld zult staan. Deze behandeling doet alles; het verstevigt de huid met retinol, verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

ACNE-facial op maat* (60 min) – prijs 99,-

Bij deze behandeling wordt een op maat gemaakte dieptereiniging uitgevoerd gericht op uw huidconditie plus een acne peeling. De gekozen peeling/fruitzuur wordt tijdens de behandeling bepaald. Komt in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering.

M.E.L.A. Facial op maat * (60 min) – 119,- 

Behandeling gericht op het verminderen van pigment problemen in de huid. Komt in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. 

A.G.E. Facial (60 min)- 129,- 

Behandeling gericht op het verminderen van rimpels, het verstevigen en stimuleren van aanmaak van collageen in de huid.

Combinatie behandeling op maat (75 min) – 129,- 

Laat de behandelaar beslissen welke combi behandeling het beste is voor uw huid en huidconditie. Hierbij wordt gekeken wat het probleem is en hoe deze het beste aan te pakken. Mooie, intensieve behandeling voor uw huid!

Microneedling op maat (60 min) – 129,-  

Behandeling bedoeld voor acne restlittekens, rimpels, pigment, algehele huidverbetering. Tijdens een microneedling behandeling, maakt de huidtherapeut gebruik van een speciale pen met minuscule naaldjes, waarmee kleine micro-kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan, wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd en gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces op gang komt. De groeifactoren die vrijkomen, zorgen daarnaast voor de aanmaak van collageen en elastine. Microneedling is snel, effectief, nauwkeurig en biedt verschillende vormen van huidverbetering.

Microdermabrasie op maat ( 60 min) – 99,- 

Een dieptepeeling, waarbij fijne steriele kristallen onder vacuümdruk over de huid worden gezogen en zo de huid voorzichtig ‘zandstralen’. Dit is een zeer intensieve peeling, die heel gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Bij microdermabrasie is nauwkeurig te zien hoe ‘diep’ de huid wordt behandeld, omdat de huid laagje voor laagje wordt verwijderd met de microkristallen. Dit zorgt ervoor dat nieuwe, jonge huidcellen versneld worden aangemaakt en dat ook de aanmaak van collageen en elastische vezels wordt bevorderd. Oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en fijne lijntjes worden aanzienlijk verminderd.

Carbon dieptereiniging peeling  (60 min) – 119,-

De Carbon Peel is een effectieve laserbehandeling om de huid een dieptereiniging te geven, rimpels, grove poriën, acne en littekens te verminderen of zelfs te verwijderen en een vette huid te bestrijden. De behandeling is snel en pijnloos en het eerste effect is al direct zichtbaar.

Diepe peeling, voor grove poriën, grove huidstructuur, pigmentatie, littekens en fijne rimpel. Dieptewerking hangt af van uw huid en huidconditie.

Vitamine Eye-Boost ( 30 min)- prijs 69,-

Behandeling gericht op het hydrateren, voeden en verstrakken van de huid rondom de ogen plus het verminderen van donkere kringen.

Lightening peel Oksels ( 30 min) – prijs 59,-

Behandeling gericht op het verminderen van donkere vlekken op de oksels maar ook eventueel knieën en ellebogen. 

Verwijderen van moedervlekken, fibromen, steelwratten (30 min) – prijs vanaf 69,-

LED Licht-therapie collageen booster (45 min) – prijs 49,-

IPL Couperose* vanaf 139,-

IPL Pigmentvlekken* gelaat vanaf 139,-

IPL Pigmentvlekken handen vanaf 89,-

Tatoeage en PMU verwijderen

0 tot 5 cm 69,-
5 tot 10 cm 89,-
10 tot 15 cm 99,-
Bij grotere oppervlakte nader te bepalen

PMU wenkbrauwen verwijderen 99,-

Laserontharing

Bovenlip * 59,-
Kin * 59,-
Bakkebaard * 59,-
Gehele gelaat 99,-
Nek 69,-
Hals 69,-
Oren 39,-
Oksels 69,-
Rondom de tepels 49,-
Armen 109,-
Buik 89,-
Gehele rug 149,-
Boven rug/schouders 129,-
Bikinilijn 79,-
Schaamstreek 99,-
Billen 99,-
Onderbenen vanaf 139,-
Bovenbenen vanaf  139,-
Gehele benen 159,-
Tenen/vingers  49,-

× Hoe kan ik je helpen?