Uw skinjourney naar een mooi, gezond en stralend huid begint bij ons!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Read More

Help Us

Onze behandelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit. Quos dolo rem consequ untur,natus laudantium commodie adipisi cing Lorem ipsum dolor sit amet, consecteturadipisicing elit. Earum sunt ut

Laserontharing

Eén van de grootste irritatiebronnen is ongewenst haar op het gezicht en lichaam. Met laserontharen is het mogelijk om hier vanaf te komen. Geen scheermesjes meer, waxen/harsen, ingegroeide haren en onzekerheden meer.

Acnetherapie

Acne komt meestal voor in het gezicht, op de rug of de borst. Op deze plekken zijn meer talgklieren en deze zijn ook nog eens actiever. Het doel van de therapie is allereerst het onder controle krijgen van de acne. Daarnaast kunnen wij de huidoneffenheden aanpakken.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een huidtherapie die kan worden ingezet om huidaandoeningen en-of kleurafwijkingen van de huid te camoufleren en minder te laten opvallen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van verschillende therapien zoals IPL/Laser.

Couperose/ Beenvaatjes

Couperose is de aanwezigheid van meestal talrijke uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Het is een volkomen onschuldig verschijnsel dat bij vooral mensen met een blanke huid voorkomt. Meestal treden de eerste uitgezette adertjes op vanaf de leeftijd van 30 jaar. Dit geldt ook voor de beenvaatjes.


IPL-Pigment

Melanocyten, ook wel pigmentcellen genoemd, maken pigment aan. Hierdoor kleurt je huid bruin in de zon, maar het kan ook zorgen voor verkleuringen oftewel pigmentvlekken. Door Zonnebank, hormonen en anderen factoren kunnen tevens ook voor hyperpigmentatie zorgen. Door middel van IPLaser kan dit goed verholpen worden.

Littekens

Littekens zijn ontsierende huidafwijkingen die ontstaan als de wondgenezing verstoord wordt. Een verstoring kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een infectie, acne of en slechte doorbloeding van het gebied. Ook kan de huid teveel collageenweefsel aanmaken, er ontstaat dan een verdikt litteken. Een litteken kan ook ingetrokken zijn, of verkleefd zitten aan de onderliggende weefsels.

Make Donation

We Collect Fund Around the world

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aperiam suscipit fugiat sint totam soluta assumenda quasi reprehenderit, quas. Natus voluptatibus perferendis repellendus provident? Amet rerum quis odio voluptas dolorem placeat soluta sit officiis odit velit! Nihil qui placeat quibusdam, voluptates voluptatum et.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aperiam suscipit fugiat sint totam soluta assumenda quasi reprehenderit, quas. Natus voluptatibus perferendis repellendus provident? Amet rerum quis odio voluptas dolorem

1234

Bookings

4567

tevreden klanten

121

jaar ervaring

    × Hoe kan ik je helpen?