Wij zijn Skintherapie Hoofddorp

Als huidtherapeut en eigenaresse van Skintherapie Hoofddorp heb ik een hele weg afgelegd om te komen waar ik nu ben. In 2014 heb ik mijn Bachelor of Science diploma Huidtherapie behaald. Daarna ben ik meteen aan de slag gegaan als huidtherapeut bij een bekende cosmetische kliniek in Haarlem en Amsterdam. In de tussentijd ben ik ook nog eens moeder geworden van twee prachtige (tweeling) dochtertjes. Na een aantal jaar kennis en kunde opgedaan te hebben heb ik de moed verzameld en mijn eigen praktijk opgezet. Door enorme groei en vertrouwen van onze cliënten zijn wij inmiddels gaan uitbreiden en zijn wij verhuisd naar een nieuwe pand in het hartje centrum te Hoofddorp.

Out standing Performance Award

In 2020 hebben wij tevens een `Out standing Performance Award´ gewonnen van Image Skincare. Hier zijn wij erg trots op!
Onze visie en doel is om onze cliënten passend zorg aan te bieden om tot een mooi eindresultaat te komen. Dit uiteraard in samenspraak met elkaar. Bij ons hoef je je niet te schamen voor je huidprobleem! Eerlijkheid en kwaliteit heeft bij ons prioriteit. Geen valse beloftes

Hoogwaardige behandelapparatuur

Skintherapie Hoofddorp werkt uitsluitend met hoogwaardige behandelapparatuur en zijn wij constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.
Eigenaresse en huidtherapeut,

Sahar Waise

Ons team

Wij zijn Skintherapie Hoofdorp

Sahar Waise

Huidtherapeut bij Skintherapie

Klaudia

Huidtherapeut bij Skintherapie

Drs. Donija

Cosmetische arts

× Hoe kan ik je helpen?