De beste versie van jezelf start bij Skintherapie ook in Haarlem

Ben je onzeker of ontevreden met je gezichtshuid, en het je belemmerd in je dagelijkse leven. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en kennis die wij kunnen gebruiken om uw huidprobleem 100% tegen strijden. Skintherapie in Haarlem staat voor je klaar om je huid te behandelen en je zelf weer vrij en sterk te laten voelen.

Onze werkwijze

Wanneer u bij skintherapie komt voor een behandeling heeft u eerst een gesprek met een van de huidtherapeuten. We bespreken en onderzoeken samen uw klacht.
Vervolgens kiezen wij de behandeling die het beste bij uw klachten past en bespreken wij de verwachte resultaten met u. De huidtherapeut kijkt samen met u naar de resultaten om vast te stellen of de doelen worden of zijn behaald. U krijgt ook adviezen mee vanuit skintherapie om klachten ter herhaling te voorkomen.

Vergoeding

Bij skintherapie worden de meeste behandelingen vergoed door je zorgverzekering indien deze vallen onder een van de volgende therapieën.

  • Camouflagetherapie

  • Laser Ontharen

  • Oedeemtherapie

  • Littekentherapie

  • Elektrische epilatie

  • Acnetherapie

De hoogte van uw vergoeding is afhankelijk van uw verzekering. Daarom adviseren wij uw om het na te vragen bij de desbetreffende verzekering.

Google reviews

Ervaringen van onze cliënten

Zarina Amiri
Zarina Amiri
2021-03-16
Super! Heel vriendelijk en luistert erg goed naar wat je wilt. Ze is zorgvuldig en behandeld echt met liefde. Ik moet er een stukje voor rijden maar ik ga nooit meer ergens anders heen!
M A
M A
2020-09-17
Zeer professioneel en een bekwame vakvrouw. Ik word elke keer zeer vriendelijk geholpen . Heb een probleem huid maar ze neemt tijd en geeft advies en behandeling op maat. Ik blijf bij haar komen. Een aanrader.
Ghatra
Ghatra
2020-09-16
Kan haar echt aanbevelen: schone omgeving, neemt tijd voor uitleg en gericht advies! Onderhand meerdere familieleden én vrienden over getipt en ook zij zijn ook zeer tevreden.
Klassieker Roos
Klassieker Roos
2020-09-16
Een erg professionele dame die tijd voor je neemt, naar je luistert en advies op maat geeft, zonder je producten te verkopen die niks voor je huid doen. Ik kom hier regelmatig en wil nergens anders heen. Deze praktijk verdient meer dan vijf sterren, helaas kan ik dat niet als score geven.
Jacqueline Wesselius
Jacqueline Wesselius
2020-09-16
Ik ben heel tevreden over de geleverde behandeling. Ik zie een hele enthousiaste en kundige huidtherapeute, die weet wat ze doet en waar ze voor staat. Ik zou haar zeker aanraden bij anderen. Ga zo door!!
Eva Raiez
Eva Raiez
2020-09-16
Ik heb beauty and beyond clinic bezocht voor mijn dochter van 10 die veel last heeft van puistjes. De huidtherapeut is deskundig, neemt de tijd en geeft goede adviezen. Hoewel deel van het probleem aan de hormonen ligt, helpen de behandelingen goed. We zijn zeer tevreden en gaan door met de behandelingen.
Farid Ashraf
Farid Ashraf
2020-09-16
???? een aanrader!
Roia Ashraf
Roia Ashraf
2020-09-16
Super service met top resultaat!! acne-therapie en microdermabrasie behandeling + laser behandeling!
Manil Roos
Manil Roos
2020-09-16
Professioneel, kundig en betrouwbaar!
hhamidy
hhamidy
2020-09-16
Altijd tevreden na de behandelingen. Zeker een aanrader!

Vergoeding

Acne behandeling Haarlem

Wij behandelen veel cliënten met acne klachten. Dit kan variëren van milde puistjes tot aan hevige acne. Alle vormen zijn met de juiste behandelingen goed onder controle te krijgen.

Huidverjonging Haarlem

Als u op zoek bent naar huidverjonging is het altijd van belang om het gehele gebied aan te pakken. Met onze behandelingen oogt de huid strakker en gezonder.

Laserontharing Haarlem

Nooit meer scheren, harsen of epileren? Laserontharing biedt de oplossing! Middels laserontharing worden ongewenste haren permanent verwijderd op je gezicht en lichaam.

Huidtherapie Haarlem

Met huidtherapie bedoelen we alle behandelingen waarbij er geen laser of licht gebruikt wordt. De behandelingen zijn heel uiteenlopend en hebben als doel om de zieke of beschadigde huid weer gezond te maken. Daarnaast voeren onze huidtherapeuten veel huid verbeterende behandelingen uit.

× Hoe kan ik je helpen?