De beste versie van jezelf start bij Skintherapie ook in Haarlem

Ben je onzeker of ontevreden met je gezichtshuid, en het je belemmerd in je dagelijkse leven. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en kennis die wij kunnen gebruiken om uw huidprobleem 100% tegen strijden. Skintherapie in Haarlem staat voor je klaar om je huid te behandelen en je zelf weer vrij en sterk te laten voelen.

Onze werkwijze

Wanneer u bij skintherapie komt voor een behandeling heeft u eerst een gesprek met een van de huidtherapeuten. We bespreken en onderzoeken samen uw klacht.
Vervolgens kiezen wij de behandeling die het beste bij uw klachten past en bespreken wij de verwachte resultaten met u. De huidtherapeut kijkt samen met u naar de resultaten om vast te stellen of de doelen worden of zijn behaald. U krijgt ook adviezen mee vanuit skintherapie om klachten ter herhaling te voorkomen.

Vergoeding

Bij skintherapie worden de meeste behandelingen vergoed door je zorgverzekering indien deze vallen onder een van de volgende therapieën.

  • Camouflagetherapie

  • Laser Ontharen

  • Oedeemtherapie

  • Littekentherapie

  • Elektrische epilatie

  • Acnetherapie

De hoogte van uw vergoeding is afhankelijk van uw verzekering. Daarom adviseren wij uw om het na te vragen bij de desbetreffende verzekering.

Google reviews

Ervaringen van onze cliënten

Vergoeding

Acne behandeling Haarlem

Wij behandelen veel cliënten met acne klachten. Dit kan variëren van milde puistjes tot aan hevige acne. Alle vormen zijn met de juiste behandelingen goed onder controle te krijgen.

Huidverjonging Haarlem

Als u op zoek bent naar huidverjonging is het altijd van belang om het gehele gebied aan te pakken. Met onze behandelingen oogt de huid strakker en gezonder.

Laserontharing Haarlem

Nooit meer scheren, harsen of epileren? Laserontharing biedt de oplossing! Middels laserontharing worden ongewenste haren permanent verwijderd op je gezicht en lichaam.

Huidtherapie Haarlem

Met huidtherapie bedoelen we alle behandelingen waarbij er geen laser of licht gebruikt wordt. De behandelingen zijn heel uiteenlopend en hebben als doel om de zieke of beschadigde huid weer gezond te maken. Daarnaast voeren onze huidtherapeuten veel huid verbeterende behandelingen uit.

× Hoe kan ik je helpen?